Táborozz nálunk!

Jelentkezéshez kattints ide!

2017. nyári lovastáboraink végére értünk. Jövőre várunk minden kedves lovast vissza!           

           

  


Lovardánk 16 éve szervez a nyári szünet idején lovas táborokat,

és 6 évig vettünk részt a PennyGirl/Pony Club újság táboroztatási programjában.

A táborainkban történő lovas fogalalkozások zavartalansága biztosított, mert esős időben és nagy melegben - erős UV sugárzás- a nyitott oldalú fedett lovardában lovagolunk.

A lovastáborban részvevők megismerkedhetnek a lovak közelségével,a lovak körüli magatartás legfontosabb szabályaival. A kezdők megízlelhetik a lovaglást az alapoktól kezdődően, a biztos üléstől a futószáras munkáig. A haladók osztályban, egyéni képességeiknek, szintjüknek megfelelően dolgoznak. Az oktatás a Póni Klub hosszútávú oktatási rendszerére épül. Elméleti ismereteket szereznek a lófajtákról, jellemzőikről, a lótartás különféle módjairól, az eltérő lovaglási stílusokról. Fakultatív kézműves foglalkozások keretén belül különféle tárgyakat készítenek és technikákat sajátítanak el. A táborok résztvevői igény szerint lakhatnak a lovarda faházaiban, vagy naponta bejárhatnak. A bentlakásos táborok nagyon hangulatosak, a lovak közelében lakni, esténként tábortűznél sütögetni vagy bográcsban főzni a vacsorát: ez minden gyerek álma. A gyerekek önfeledt, biztonságos és színvonalas nyaralásáról  szakképzett pedagógusok és lovasoktatók gondoskodnak.

Az táplálék allergiás gyerekek- ti se maradjatok otthon, mert táborunkban tudjuk biztosítani az igényeiteknek megfelelő étkezési lehetőséget!

A kórház dietetikusa által összeállított és a kórház konyháján elkészített igény szerinti diétát biztosítunk. Az előző években lisztérzékeny, tej, tojás és tartósítószer érzékeny gyerekek táboroztak nálunk teljes elégedettség mellett!

Részletes ismertetők és a jelentkezési lap letölthető!

 

1 tábor

 

Tábor bentlakással
6 napos

 

 

Napközis tábor
napi egy lovaglással

 

 

Napközis tábor napi két lovaglással 

 

 

 

Kedvezmény:

  1. Testvéreknek - ha együtt jöttök a testvéreddel, visszatérők (akik táboroztak nálunk az előző években) mindannyian 10% kedvezményt kaptok a tábor díjából
  2. Hűség programunkban nálunk lovaglók 20 % kedvezményt kapnak a tábor árából!
  • A tábor létszáma minimum 10 fő maximum 20 fő, jelentkezést csak előleg befizetésével tudunk elfogadni.